Just make a wish...


 Pune-ti o dorinta...si ti-o voi implini.

De ce refuzi sa crezi? De ce nu indraznesti sa-ti mai doresti ceva? Crezi ca asta nu e decat o poveste de adormit copiii. Imi pare rau, de ce-ai permis sa-ti fure altii inocenta?
 Oamenii se impart in general in doua categorii. Cei care viseaza prea mult, au pretentii exagerate, dar nu realizeaza niciodata nimic. Iar restul se tem atat de tare de esec incat nu indraznesc sa mai viseze. Se multumesc  cu putin. Cu aproape nimic.

As vrea ca si tu sa ai curajul sa iti doresti tot felul de lucruri. Sa ai incredere ca le poti avea. As vrea ca si tu sa crezi in visele tale la fel de mult cum cred eu intr-ale mele. Mi-as dori sa nu te indoiesti de faptul ca universul, Dumnezeu iti  va indeplini dorinta.  Stiu ca nu crezi, dar sa stii ca e vina ta. Cata rabdare ai avut? Probabil ca l-ai rugat pe Dumnezeu de cateva ori sa-ti indeplineasca anumite dorinte. Poate ai asteptat cateva zile/ saptamani si vazand ca nimic nu se intampla ai tras o concluzie gresita, ceva de genul ca lui Dumnezeu nu-i pasa de tine si nu-ti va indeplini niciodata rugamintile.

Ce n-ai inteles tu este ca nimic nu se poate intampla asa spontan. E nevoie de timp. Odata ce ti-ai pus o dorinta, ea e lansata in univers. Nu se pierde, ci aduna resursele de care are nevoie pentru a se materializa. Apoi asteapta momentul potrivit. Asa ca intre momentul in care ti-ai pus o dorinta si momentul materializarii ei, pot trece zile, saptamani, luni sau chiar ani. Cati oameni au rabdare sa astepte cativa ani pentru a obtine ceva ce isi doresc acum? Putini. Deasta renunta atat de usor la dorintele lor si se multumesc cu mai putin doar pentru ca il pot obtine mai repede.

"De unde stii tu sigur ca-i asa?" ma vei intreba. De unde? Din proprie experienta. Orice dorinta mi-am pus, pana la urma a devenit realitate. Si crede-ma ca nu mi-am dorit lucruri simple, ci dimpotriva, lucruri ce pot fi incadrate la categoria imposibil. Si asa imposibile cum au fost, tot mi s-au indeplinit dorintele. Chiar spre dezamagirea mea, pentru ca uneori mi-am dorit ce nu trebuia. Cand am vrut bani, bani am avut, mi-am dorit popularitate, am obtinut-o dar nu va zic in ce fel...vina a fost a mea ca am spus doar ca vreau sa fiu populara, am uitat sa specific in ce fel. Cand am vrut un prieten care sa ma iubeasca, l-am primit si pe acesta, dar din pacate nu l-am iubit eu suficient. Mi-am dorit atentie....am primit-o, chiar daca nu in sensul in care am vrut-o...Am vrut sa fiu lasata in pace, oamenii au uitat de mine. Cred ca ajunge cu exemplele, te-am convins, nu?

Inca o chestie. Una extrem de importanta. Daca ai de gand sa imi urmezi exemplul si sa indraznesti sa visezi, sa iti pui dorinte, nu imi urma exemplul in totalitate. Ai mare grija cum iti formulezi dorinta, nu uita sa dai detalii. Universul iti da ce-i ceri....dar multe cereri pot avea mai multe intelesuri.


Mi-as dori...ca si tu...ca toti sa aiba curajul sa viseze la fel ca mine, sa isi doreasca fara teama, sa aiba incredere...
Mi-as dori sa te pot ajuta, sa te pot invata cum sa visezi, cum sa speri si sa crezi.
Te pot ajuta/invata.
Dar nu pot visa in locul tau.

Pune-ti o dorinta...eu te voi ajuta sa o transformi in realitate.







© 2009-2010 (satmaya) All Rights Reserved

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu