N-as fi crezut...

Mi s-a spus de multe ori ca sunt egoista, indiferenta, ca nu dau doi bani pe ceea ce vor altii sau ceea ce simt ei.
Evident  ca nu e adevarat. E doar impresia gresita pe care o las uneori...
Si totusi......ca acum nu mi-a pasat niciodata de cineva. Imi pasa de tine la fel de mult ca de mine. Si poate nu intamplator. Esti atat de...exact ca mine. Problemele tale le consider deja ale mele. Ca in familie..stii tu. Normal ca vreau sa le rezolv. Vreau sa fi si tu fericit ca mine. Cu mine. Vreau sa depasesti toate obstacolele. Vreau sa fii tot ceea ce stiu ca poti sa fii.. Vad tot potentialul ce zace in tine si nu pot sa te las sa il irosesti. Nu pot sa te las sa iti ratezi destinul. De aceea sunt aici. De aceea ne-am intalnit, pentru a ne ridica unul pe altul. Suntem suflete pereche ce au nevoie unul de altul pentru a evolua.

Stii...nu te am si totusi mi-e frica sa nu te pierd. Nu pentru motive obisnuite. Ci  pentru toate lucrurile pe care le putem invata unul de la altul. Pentru ca separat suntem doi oameni mici, instabili si condusi de nesiguranta, ca focul si lemnele. Luate separat n-au nici un sens. Lemnele trebuie aprinse cu foc pentru a face caldura,  focului trebuie sa i se dea  lemne din acelasi motiv. Impreuna avem un sens, un scop. Impreuna suntem mai puternici si putem muta muntii din loc.

Nu zic ca va fi usor...gandeste-te ca lemnele trosnesc, mai ies scantei, se produc incendii, uneori lemnele sunt prea ude pentru a arde, alteori focul e prea slab ca sa aprinda lemnele. Dar asta nu trebuie sa ne impiedice. Sunt lucruri pentru care merita sa lupti, sa induri, sa ai rabdare, sa risti...

Eu pentru tine renunt la orgoliu, renunt la pretentii, renunt la instabilitate, renunt la extremism, renunt la egoism, renunt la materialism, renunt la comoditate, renunt la teama, renunt la certitudini, renunt la libertate. Renunt la tot ce-a fost inainte.

Tu?Ce crezi ca-ti cer? Lasa focul meu sa arda lemnele tale. Lasa flacarile sa-ti purifice mintea si sufletul. Prefate-n cenusa, iar din cenusa vei renaste precum pasarea Phoenix, mai puternic ca oricand, mai intelept.

 Tot mai astepti/amani/te temi/nu crezi ?N-ai inteles ca locul tau e aici?
Hai, vino, eu te astept cu bratele deschise.
Vino, stii bine ca imi pasa.


© 2012 (satmaya) All Rights Reserved

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu