Seriously dude?


 Seriously?
Mda, ai ghicit...sunt revoltata.Iar.Pai cum sa nu fiu? 
 Pe cine? Pai pe cei care se numesc masculi.
De ce?Pentru ca sunt (unii) atat de batuti in cap uneori...
 N-am nimic cu oamenii mai putin dotati intelectual, dar am ceva cu cei care chiar nu gandesc niciodata. Adica...daca o iubesti si vrei sa fi cu ea, de ce naiba te porti in halul asta?

 O chemi afara, dar nu o bagi in seama, te porti de parca nici nu o cunosti. Ai tupeul nesimtit la o zi dupa ce o cunosti sa-i ceri sa iti gateasca si dupa ce ca iti face pe plac, nu stii sa zici mersi, sa apreciezi. Nici fratetu' nu stie ca e prietena ta, dar tu te porti de parca ti-ar fi nevasta si ar avea obligatii, incepi sa-i ceri tot felul de chestii(bani, mancare, obiecte).  O placi pe ea, dar te dai la varasa. Iti lipseste, dar nu ai curajul sa-i spui, il pui pe bunicatu' sa intrebe de ea( la 19 ani...seriously? ). Te intreaba: "Ma iubesti?" , tu spui :"Nu cred" . Si-atunci de ce iti pare rau ca a plecat, de ce atatea mesaje zi de zi desi ea te ignora, de ce o suni la 4 noaptea? (hai sa fim seriosi...la 4 noaptea se suna un om la care te gandesti asa tare incat nu poti adormi).

Urasc chestia asta. In general baietii o fac. Oricat de tare ar placea o fata nu vor sa recunoasca, fac pe indiferentii, cred ca asa e mai cool, mai potrivit pentru un barbat. Cred ca asta va aduce fata la picioarele lor.

 Ok, te inteleg ca arati foarte bine. Dar crezi ca imi pasa?Ca e destul? Frumusetea nu poate compensa inteligenta, eu n-am nevoie de sculptura lui Adonis.

 Ma scoate din sarite deja faptul ca de-atatea ori a trebuit sa renunt la tipi pe care chiar i-am placut. Am renuntat la ei din cauza lor. Pentru ca nu aveau tupeul sa spuna ce simt, pentru ca le era teama de relatii, de parca cine stie ce pretentii as fi avut eu. Dupa ce ca sunt mai toleranta decat poate 90% dintre fete, lor tot le e teama.

 Nu te inteleg. Preferi sa suferi ca eu  nu te vreau, decat sa recunosti faptul ca ma placi.
Ma doare pe mine sa vad ca suferi. Dar ce pot sa iti fac? Accept multe, dar nu sa te porti ca si cum n-ai da daoi bani pe mine, desi se vede de la o posta ca ma placi, o stie toata lumea.


Urasc ca am ajuns asa...sa nu mai avem curajul sa ne recunoastem sentimentele, sa credem ca e mai bine sa facem pe inabordabilii. Mi se pare o mare tampenie. Falsitate. Si se mai mira lumea ca nu merg relatiile.
Fa tu cum vrei, eu prefer sa imi pun sentimentele pe tava, sa le ia cine are nevoie de ele. Sa nu ma zgarii pe ochi c-am fost proasta si-am pierdut pe cineva doar pentru ca mi-a fost teama sa fiu sincera.
Mie nu mi-e teama sa iubesc.
Dar daca tie ti-e teama, daca fugi de iubire....nu te mai plange si impaca-te cu ideea ca ai sa ramai singur.
Sau...invata sa iubesti...
Vrei sa te invat?



© 2009-2010 (satmaya) All Rights Reserved

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu