Tot cate trei...


Ce zi ciudata azi...
Toate lucrurile  au venit in numar de trei...
Azi am avut de infruntat 3 fobii. Toate in decurs de o ora.
La inceput a fost ceva nou pentru mine, pentru prima oara am fost in masina in timp ce era spalata....oribila si traumatizanta experienta. Din momentul in care fratemiu mi-a zis:"ai grija sa nu te sperii" deja am facut ochii mari de groaza si l-am intrebat: "da' pot sa inchid ochii?" . Ma simteam ca acum vreo 10 ani, la mare, cand m-am dat prima oara in trenuletul groazei si-am ratat experienta fiindca am inchis ochii.

Apa curgea cu atata presiune de parca erau inundatii. Ma gandeam: "oare daca va curge prea tare, nu poate sparge geamul?". Da, una dintre fobiile mele e cea legata de apa. Nu orice apa evident, in general doar valurile intra in aceasta categorie. Si-apoi erau chestiile alea ca la mop, care frecau parbrizul si faceau si intuneric in masina...dar mai ales periile acelea (ca cele de spalat sticle)..aveam impresia ca nu are loc masina intre ele, ca mai un pic si ajung la mine, si sparg geamul, intra in masina....ma imaginam deja strivita intre ele....ah, ce oribil, ma simteam ca intr-un film horror. Mda, pot sa adaug inca un lucru pe lista de fobii: spalatoriile auto.
Al doilea lucru au fost scarile rulante. Da, nu rade si de acelea mi-e frica. La coborare. Nu de alta dar...cam am rau de inaltime.
Cand am coborat, a urmat al treilea lucru...poate the most scarry one...un clovn. Oh, chiar urasc clovnii, nu de mult, aacum un an sau doi am inceput sa plang cand unul nu-mi dadea  pace. Urasc clovnii, mos craciunii si magicienii. Nu stiu de ce...poate ideea de costum, ca sunt personaje aparent inocente si totusi...nu stii ce ascund in spatele unei masti.

Si apoi, tot azi au fost 3 persoane care au criticat acelasi lucru ...

Azi 3 persoane care mi-au dat planurile peste cap, siguranta, hotararea, care m-au facut sa imi amintesc cat urasc uneori felul meu de a fi, generozitatea cu care impart bucati din sufletul meu....

Daca initial cand am scris cifra trei ma gandeam la sensul ei de numar magic...

Apoi mi-a venit in minte replica : Trei, Doamne, si toti trei...Nu cu sensul ei cunoscut...ci..ma gandeam la cele 3 persoane de mai sus...

Ah, uitasem...inca o data 3...3 persoane au fost suparate azi...deci 3 persoane am inveselit cumva prin prezenta mea...fizica sau nu...

Evident acum cand scriu, fiind trecut de ora 12....ce altceva ar putea trece prin capul unei copile blonde, decat prostii.. ce prostii au legatura cu cifra 3, te las pe tine sa deduci.


© 2009-2010 (satmaya) All Rights Reserved

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu