Un pas inainte...



 De  cand acesta pasiune pentru scris n-as stii sa spun. Cert e ca a inceput mai mult in gluma....fara vreo intentie. Eram prin clasa a 7-a cand am descoperit ca e destul sa imi propui o tema sau un titlu pentru a-mi stimula imaginatia. Am descoperit ca odata ce incep sa scriu nu ma mai pot opri. Cuvintele parca nu eu le-as gandi, scrie, ci mai degraba ele curg singure pe hartie....

 Si-asa am ajuns sa scriu proza scurta...
Apoi am inceput sa scriu pe acest blog...
Iar ieri...am facut inca un pas inainte. Poate pentru unii pare putin, poate ca pasul facut nu reprezinta decat 1% din drumul meu spre o cariera care sa aiba de-a face cu scrisul. Si totusi pentru mine e un pas mare. Acum nu mai scriu doar pentru mine. Acum cititorii nu imi sunt doar prietenii sau familia. Acum trebuie sa ridic stacheta. Pentru ca vreau sa evoluez, sa fiu buna in ceea ce fac. Cuvintele mele vreau sa fie prietenii oamenilor, sfatuitori, doctori de suflete...

Care e pasul asta inainte, poate te intrebi.
Ieri, pentru prima data am scris un articol pe un alt site. Pentru alti oameni. Si pentru asta ii sunt foarte recunoscatoare lui Ariel. E primul care mi-a oferit aceasta sansa si a avut incredere in mine, in parerile mele. Ieri a aparul primul meu articol intitulat Aparente vs. Realitate, pe site-ul Motivonti.ro .

Sper sa nu fie doar un pas si-atat, sper sa fie inceputul unei viitoare cariere in acest domeniu. O cariera de succes. Scrisul pentru mine nu mai e de mult timp doar un hobby. Azi, e la fel de vital ca hrana.  Poate chiar mai mult, avand in vedere ca atunci cand scriu, sunt atat de prinsa si de pasionata de ceea ce fac, incat uit sa mai mananc. Scrisul, la  fel ca si cititul e pentru mine un fel de hrana spirituala. O zi in care nu scriu nimic, e o zi pe care o consider irosita. Ca sa nu mai spun de functia kathartica a scrisului, de cea de autocunoastere sau de self-help.

Daca vrei sa citesti primul meu articol, da click pe urmatorul link:http://motivonti.ro/aparente-vs-realitate.html

 Mi-ar face mare placere si as aprecia daca ai citi si mi-ai lasa si un comentariu, indiferent ca e pozitiv sau negativ. Parerea ta conteaza pentru mine.





© 2009-2010 (satmaya) All Rights Reserved

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu