Inapoi in mahala?

Am impresia ca s-a intors lumea pe dos. Nimic nu mai e cum era. S-au schimbat valorile, s-a schimbat lumea. Barbatii si femeile au facut schimb de roluri intre ei.Tot mai multi barbati devin niste metrosexuali intretinuti. Vorbesc serios. Barbatii pe care ii stiu se aranjeaza mai mult decat iubitele lor. Cunosc mai multi barbati intretinuti decat femei intretinute.

Cat despre femei, acestea uita cu desavarsire ce inseamna sa fi femeie.
Pai ce femeie-i aia care injura ca la "usa" cortului? Care dupa fiecare propozitie baga si cate-un "p*** mea" de parca ar avea una. Eu le spun femei vulgare, mahalagioaice, voi? Nu-i nevoie sa-mi raspunzi. Vad tot mai multi barbati carora le plac astfel de femei, ei le numesc afurisite doar. Ce termen bland pentru a numi o femeie care mai degraba ar trebui sa-ti starneasca repulsie. Dar ce sa fac...a luat-o lumea razna, va plac artagoasele, mofturoasele, increzutele, guralivele, egoistele...ca deh, ziceti voi : " Ele sunt femei care au incredere in ele, nu se lasa calcate in picioare, stiu ce vor de la viata, stiu cum sa isi apere interesele" .
Serios?
Pai ce, ai impresia ca una generoasa, calma, ceva mai modesta, tacuta, nepretentioasa, e cu ceva mai proasta ca ele? Sau ca nu stie ce vrea de la viata, ca nu va obtine ce isi propune?
Daca ai astfel de impresii(gresite), nu pot sa-ti spun decat ca-mi pare rau de tine. Stii de ce? Pentru ca tu iti vei alege o nevasta de genul asta, afurisita(cum o numesti tu) crezand ca viata cu ea va fi mai "faina, distractiva, necomplicata". Dar in vreo 5 ani ai sa-ti smulgi parul din cap. O sa iti vina sa iti dai palme pentru alegerea facuta. Va veni ziua in care nu-i vei mai suporta toanele, in care te vei simti sufocat de toate "calitatile" alea pe care le-ai apreciat la ea.
Te vei uita in ograda vecinului, la nevasta prietenului tau si vei fi surprins de cat de bine o duce el cu femeia aia tacuta care tie ti se parea plictisitoare. Lui ii tihneste mancarea, ca ea o face cu drag, tie-ti va sta in gat felia de pizza de aseara pe care a ta nevasta ti-a supraincalzit-o la microunde.
Dar a fost alegerea ta...
Asta se intampla cand femeile uita ce inseamna sa fi femeie, cand barbatii apreciaza vulgaritatea in loc de feminitate.
In casa prietenului tau va domni linistea, in a ta...te vei simti ca intr-o mahala.
Sa nu te plangi. Ca tu ai ales asa...

© 2009-2010 (satmaya) All Rights Reserved

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu