Interpretarea unui vis




Pentru mine visele sunt foarte importante, de aceea mereu incerc sa le interpretez. Cand nu reusesc sa fac acest lucru singura recurg la site-urile de interpretare de vise sau la carti.

Noaptea trecuta le visasem pe Miki si Kitty, doua pisici pe care le-am avut acum cativa ani si a caror pierdere m-a facut sa sufar enorm. Chiar si acum dupa mai mult de 5 ani inca imi dau lacrimile cand ma gandeesc la ele.  Atat de atasata am fost de cele doua pisici. Si n-am sa imi iert niciodata faptul ca am fost de acord sa le dam. Si nici pe cei care au spus ca le iau si de fapt le-au aruncat in camp, nu am sa-i iert niciodata pt asta. Ma simt de parca mi-as fi abandonat propriul copil.
Dar sa  trecem la vis.
Nu stiu cum dar aparusera Miki si Kitty. Cineva din camera zicea ca de fapt  ramasera blocate in apartamentul unei vecine iar acum, dupa cativa ani , fiind sparte niste ziduri au fost si ele eliberate si s-au intors acasa. Si spre bucuria mea, ambele au venit direct la mine ca si cum ar fi stiut  ca eu le-am dus cel mai mult dorul.. Eram atat de fericita in vis ca s-au intors acasa...
Si-apoi, nu stiu de unde, din senin au aparut multi pisoi mici si dragalasi, cenusii la fel ca si Kitty si toti au navalit pe mine gadilandu-ma sau muscandu-ma de deget, mieunand.
A fost un vis care mi-a dat o stare de bine.
Si totusi, in loc sa il interpretez eu direct, am cautat mai intai pe internet ce inseamna cand visezi pisici. Si pe toate site-urile pe care am intrat, se spunea ca nu-i de bine, ca e semn rau sa visezi pisici. Ca ar insemna ceva de genul : ca cineva in care ai avut incredere te dezamageste, oameni fatarnici,  evenimente neplacute, pierderi, deziluzii, nenoroc, gelozie, partener care inseala sau e pe cale sa insele.

Cum sa nu ma enervez cand vad astfel de interpretari. Si-asa sunt suspicioasa din fire, prea analizez si interpretez, ma tem,  nu am incredere in mine, in altii si ma las afectata de orice fleac. Asta mai lipsea acum, un vis care sa fie prevestitor de lucruri rele.

Si m-a facut sa imi pun intrebari, sa ma indoiesc de asa-zisele semnificatii negative. M-am hotarat ca cel mai bine e sa imi interpretez singura visul pe baza experientelor mele si a importantei pe care o are ceea ce am visat.

Pisicile evident semnifica ceva ce am pierdut. O pierdere care m-a afectat. Iar faptul ca in vis pisicile s-au intors, simbolizeaza recuperarea acelor lucruri pe  care le-am pierdut in realitate.  Si daca tot vorbeam(scriam) ieri despre  identitatea pierduta si pe care trebuie sa o recuperez pentru a fi fericita iar, e clar ca  pisicile din vis trebuie sa aiba legatura cu asta. Cat despre restul pisoilor, probabil e "bonusul" ce vine odata cu recuperarea identitatii, lucrurile pe care le voi obtine odata ce voi fi eu insami.

Concluzia ar fi ca daca esti ca mine, o persoana pentru care visele sunt importante, e de preferat sa le interpretezi singur in  functie de ce iti spune instinctul. Nu uita ca visele iti sunt o unealta de folos in rezolvarea problemelor, nu trebuie decat sa le descifrezi cu grija.



Si-© 2009-2010 (satmaya) All Rights Reserved

1 comentarii:

Anonim 6 decembrie 2011 la 09:56  

foarte adevarat ceea ce ai scris tu , am citit cu atentie tot..dar am o intrebare..ce concluzie as putea eu sa trag din visul accesta " Am visat 2 fete , colege de-ale mele care mieunau intr-un magazin, si eu eram in afara magazinului si le auzeam si le faceam semn sa se opreasca ca ma terminau psihic" ast rasp

Trimiteți un comentariu