De la arta literara am trecut la...arta culinara


Mai ca jurasem ca eu n-am sa gatesc vreodata, ca nu-i de mine. Ca e o risipire de intelect sa imi pierd timpul cu asemenea treburi casnice si banale. Ziceam mereu ca eu cand ma voi marita am sa-mi iau barbat care sa se priceapa la gatit. Si cum cam toti pretendentii chiar erau mai priceputi decat mine la gatit, nu mai aveam nici un dubiu ca eu si cratitele nu ne vom prea intersecta.
Si totusi....uite ca in 2 luni, Silvana cea nepriceputa  a-nceput sa-si intre-n mana.  De nevoie, de rusine sau de ce-o mai fi, am pus mana pe oale si-am inceput sa experimentez.
Ce-a iesit?
Grozav n-are cum sa fie ceva facut pentru prima oara si fara sa tin cont de vreo reteta. Incapatanarea se vede si aici. Nu-mi pasa ce zice reteta, cum se face, ce se pune. Eu mereu fac numai cum mi se pare mie mai potrivit.
Daca nu grozava, bunicica tot imi e mancarea.. Si cand nu iese buna, macar e aratoasa. Si mai ales o fac cu drag. E ca o joaca. Un exercitiu de imaginatie.

Cam atat am avut de zis. Las pozele sa vorbeasca


Tort Schwartzwalder



Cappuccino a la Silvana

Salata de surimi

Macaroane la cuptor(cu ou si branza)

Raffaello



FruityccinoSS(inventia mea) :)

Fasole



Pizza Valentine (cu ton) reteta proprie :)

Inghetata S&S :)






© 2009-2010 (satmaya) All Rights Reserved

1 comentarii:

Tergiversarea timpului 30 martie 2011, 01:39  

tortul arata delicios, dovada clara ca pana nu incerci nu vei stii de ce esti capabila :)

Trimiteți un comentariu