Bad day ...was a lucky day Azi a fost o zi proasta. Stiam de ieri ca asa va fi. De fapt...statusul meu de pe facebook de sambata anunta ca ceva nu e in regula. De ce? Habar n-am...poate de prea multa fericire am hotarat cumva, ca de obicei, sa mai alternez...

M-am trezit fara chef de nimic. Si m-am hotarat ca azi sa nu fac nimic din ce nu am chef .Asta s-ar traduce ceva de genul: zi de leneveala. Nu ca n-ar fi fost si duminica si sambata, vineri la fel...sau? totusi, am scris cateva ore zilnic, deci nu e chiar lipsa totala de activitate.

 In fine..unde vroiam sa ajung: n-aveam chef de nimic si totusi am pornit de nebuna la plimbare, singura, fara sa merg intr-o directie anume. Si negrabindu-ma am luat-o asa la nimereala printre blocuri. M-am ratacit, recunosc. Ma dureau deja si picioarele, mergeam de o ora cand mi-am dat seama ca mersesem in cerc. Am trecut de doua ori prin acelasi loc.  Si ce crezi?Cand am trecut a doua oara pe langa trecerea de pietoni, ce imi vad ochii? Pe jos o bacnota de 50 de lei (500 de mii).
Tu daca ai fi fost in locul meu, ai fi luat-o?Probabil ca da.
Eu, sceptica de fel cand vine vorba de noroc si mai ales de noroc la bani, evident ca am trecut pe langa ea si nu am luat-o. Ma gandeam, daca e vreo farsa ceva? Nu rade...eu faceam farse de genul asta oamenilor acum cativa ani, cu portofelul.

Si totusi 50 de lei nu e tocmai putin, nu e ca 1 leu. Si-asa sunt iar in criza financiara:P . Plus ca eu niciodata nu am avut noroc la bani, nu am castigat niciodata la jocuri de noroc/pariuri sportive etc. Nici macar 1 leu nu am gasit vreodata. Asa ca m-am razgandit....m-am intors din drum, m-am uitat in jur de parca eram pe cale sa fac ceva rau si i-am luat.
Si evident...i-am cheltuit in primul magazin in care am intrat.

Ce am vrut de fapt sa spun cu asta?
Ca si daca ai o zi proasta, asta nu inseamna nimic, nu conteaza, se poate intampla ceva, poti face ceva bun/frumos care sa atenueze celalalte aspecte negative ale zilei.

Nici o zi nu e pierduta in totalitate.


© 2009-2010 (satmaya) All Rights Reserved

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu